Utdanning

Vi tilbyr kurs/ utdanning på Coachingskolen og tankefeltterapi.

Coachingskolen

Etter 40 år er kunnskapen og ferdighetene som læres bort på NLP kurs er kanskje de mest kraftfulle innen personlig utvikling som er tilgjengelig i dag.

NLP Practitioner utdannelsen fører generelt sett til en evne til å skape god kontakt (magiske møter), bedre kommunikasjonsevner og bedre forståelse av seg selv og andre.

Nevro Lingvistisk Programmering (NLP)

NLP er et verktøy for å bedre kommunikasjon, skape endringer i fastlåste tankemønster og adferd. Motivere, endre overbevisninger og gi mennesker et sterkere ståsted innenfor menneskebehandling.

Med innsikt og forståelse om de psykologiske mekanismer som ligger til grunn for at vi tar de valg vi gjør, er NLP kjent som en av de mest effektive og moderne former for psykologi.

TFT (Tankefeltterapi)

TFT er en enkel metode for hjelp til selvhjelp uten kjente uønskede virkninger.

Med TFT beholder du selvsagt evnen til å føle frykt, angst og f.eks smerter. Vi forsøker med TFT i størst mulig grad å endre intensiteten i ubehagelige følelser slik at de blir riktigere i forhold til det man tenker på eller opplever. Hvis sterke følelser avtar vil dette kunne bli avløst av sinnsro og fravær av fysisk ubehag.

Slik kommer du i gang:

Se kurskalender

Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui.

Bestill kurs

Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui.